torsdag 11. august 2011

Pia Gynt, du lyver!

Nå har vi sittet i langsommelige tider og blitt hånt av Blogspot's innloggings-gangstere fordi pinglete Pia hadde utstyrt oss med feil... ikke passord, men e-post-adresse. Hælle måne, ass.

Munnti har vært oppe siden klokka fire, og NÅ skal han lissom plutselig sove. Derfor er det best vi skynder oss å få rablet ned noen linjer mens vi ennå har ham blant oss. Vi har snakket i 45 minutter uten å ha blogget et eneste ord.


ONSDAG

I dag har vært en hendelsesrik dag. Rekken av begivenheter begynte da datoen bikket klokken 00.00 og det ble Ida Maries 21-årsdag!!! Dette satte standarden for resten av dagen, men flere av oss sov bort mange av dette shnasne døgnets første timer. De som derimot var våkne, fikk æren av å tilbringe tid i regnet sammen med to eksskriveleirpotter (ikke type Harry) -- nemlig Pena Lena og Ellinor Propellinor. De utvalgte som overvar dette, beretter om den slående kombinasjonen mocca, redbull og høy sigarføring.

Ett av holdepunktene i denne så eventyrlige dagen, var frokosten klokken 08.30 sharrrrp. Ingen av dagens bloggere kan stå inne for begivenhetenes gang akkurat her, for vi møtte ikke opp til den av ymse grunner. Ingvild snek seg ut i morgendisen for å utrette noe hemmelig, og særdeles lite vemmelig. Nemmelig å kjøpe kaker og ballonger til bursdagsbarnet <:-)

Med åz på dagens skrivekurs, var lydfyr (fnis) Nils Jakob. Endelig et tema der vi som ikke ser så godt virkelig kan lene oss tilbake og fatte alle poeng! Han demonstrerte og forklarte for et engasjert publikum, men det aller morsomste i følge en av ledsagerne, Mehnaz Dar(th Vader), var hans analyse av musikken i thrilleren "Psycho". Før dette fikk de oppmøtte presentert ulike lydeffekter som de skulle dikte sine egne historier rundt. Vi fikk også en smakebit av hørespillet "El Diablo" -- j****g bra, så klart. "Jakob" blant venner forklarte også om viktigheten av kontraster, og om den sterke posisjonen lydeffekter har i både film og hørespill. Innimellom dét forløp lønsjen med bursdagsfestivitas og sjokoladekake med en smørkremglassur som man formelig kunne føle at fløt ut i årene. -- Et tegn på nytelse, dersom noen skulle stusse.

Etter lønsj måtte Kristin og Valon svømme ut fra rommet sitt, der førstnevnte til da hadde ligget og småhanglet, og grått og hylt og skreket en sjø av tårer over ikke å få deltatt på dagens program. En villfaren regnværstur sammen med maskotten Pløsefjes og pragmatiske Pia seinere, møttes alle i kantina til deilig spaghetti-middag.

Noen uker tidligere hadde NLB kastet frisbee med daisyboken "Maskeblomstfamilien" slik at de beleilig landet i alle deltakernes postkasser. Nå var det tid for å smake på dette kritikerroste verket, i filmversjon. Med synstolking! Vi syns det smakte godt.
Filmens regissør Petter Næss kom og fortalte litt om denne filmens bakgrunn og de regimessige valgene som ble tatt under innspillingen. Vi ble nok alle litt starstruck, for denne mannen har en god håndfull av dagens kjente norske spillefilmer på samvittigheten. Ledsager-Vader mener så mangt, også at karriere-peaken til Petter Næss tross alt ikke er nådd ennå. I februar kommer det nemlig ut en film han for tiden regisserer, hvor selveste Ron Weasly figurerer i én av rollene! Rupert Grint for amatører, da.

Nå har en ny dato nettopp kommet snikende, og det er tid for å poste dette blogg-innlegget slik at dere får tid til å lese det før nye innlegg kommer rullende. Vi gleder oss til i morgen, for da blir det 16 grader og hårfjerningskrem på Hovedøya!

Erbødigst,
Aina, Mehnaz, Hanne og Ingvild fra bordenden, samt Kristin og Munnti som var de eneste som holdt ut til slutten. God natt!

1 kommentar:

  1. Hun er ikke den smarteste kniven i skuffen, hun der skrønemakeren...

    SvarSlett