tirsdag 9. august 2011

Vi har kul på kolonien.

Hey B-)
Her sitter vi samla rundt det flakkende skinnet fra PC-skjermen, en romantisk kveld i august. IFA-posen med jordbærsmak og mocca-bønner sirkulerer i fritt omløp. Vi synes vi har vært produktive så langt.

MANDAG
I går formiddag ankom vi vårt kjære Huseby til forskjellige tider. Munnti var som vanlig sein (7timer :-P), men vi holdt av kald pizza og varme klemmer. Etter en velsmakende, fiberrik lunsj gikk forfatterne sine oppgaver i møte. Smaksprøver publiseres fortløpende. Durabelig oppvarming førte til svimmelhetsanfall, meditative transetilstander og submentale avsløringer. Heftig, aye!?! Etter pusting og pesing, innførte vi et nytt, fast rituale: automatskrift. Man skal da fjerne all selvsensur og skrive uten hemninger - sette pølsefingrene på autopilot, så å si. Videre skrev hver og en om møter med et menneske som har fått en spesiell betydning. Vi er meget positivt overrasket over de etablerte forfatterinnene som lider av en svært smittsom skrivekløe. Middagen fra Peppes var en brokete forsamling av de lekreste pizzaslag. Halvt bevisstløse av metthet og kreative inntrykk, tok vi en Alias-runde i sofaen, før vi rullet inn på hvert vårt soverom og slukket lyset pinlig tidlig.

TIRSDAG
Derfor sprudlet vi over av energi ved frokostbordet som superdigge og pigge Pia + Evelyn satte i stand. Kristin, og flere med henne, sitret over gårsdagens rester. Etter frokost gjentok vi oppvarmingsprosessen og automatskriftsritualet. Skrivingen ble avbrutt av foto-shoot på gressplenen. Alle var med (nesten). Til og med maskoten vår, pløsefjeset Valon. Våre kulinæææriske begjær ble igjen tilfredsstilt med salatbar, indisk kylling med ris og vegetarpasta. Vi sulter ikke - særlig fordi vi i tillegg til de utsøkte måltidene besøker ICA hyppig for påfyll av nattprovianter. De som ikke har med stretchbukser kan angre. Klokka er over ti, så vi har allerede satt personlig natta-rekord. Som dere ser er skriveleir fortsatt en pesselur ide. Vi blöggez... Natta :-*

Hilsen
Eivind, Pia, Mirra, Kristin, Munnti (Pena Lena og Ellinor Propellinor som gjesteskribenter)

3 kommentarer:

  1. Dere er de bestesteste, artigste og kuleste! Hils til alle kjente og ha en heidundrandes fortsettelse på skriveleier. Gleder meg sånn til å lese! Klemmer fra Katerina "strc prst skryz krk".

    SvarSlett
  2. Bra jobba folkens! Hilsen Eli Sjef!

    SvarSlett
  3. We dig uuuu!!! We are aaall the bestestest. Strc morce skrz nektarina :)

    SvarSlett